Beton Bestellen

Hoogwaardige kwaliteit beton tegen scherpe prijzen

Eenvoudig beton bestellen

Bij Klösters bent u aan het juiste adres wanneer u beton wilt bestellen. Of u nu van plan bent om een poort vast te zetten, een vloer te storten of naden te dichten, wij leveren beton van de allerhoogste kwaliteit aan zowel particulieren als bedrijven.

 

En altijd volgens de Europese norm NEN-EN 206-1 en de Nederlandse aanvulling NEN 8005. Het beton kunt u voor allerlei toepassingen inzetten.

Beton kopen

Staat u op het punt beton te kopen? U kunt bij Klösters vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt dan binnen 1 à 2 dagen een scherpe prijsopgave van ons verwachten.

 

De (beton)prijs is onder andere afhankelijk van het soort beton dat u nodig heeft, de samenstelling en korrelgrootte, de hoeveelheid beton die gestort moet worden, de toepassing van het beton, eventuele bijzondere leverdagen of levertijden en vrachtkosten (indien nodig).

 

U kunt ervoor kiezen het beton op locatie te laten leveren, hiervoor geldt een minimale afname van 1 kuub. U kunt het beton ook zelf op komen halen, de minimale bestelhoeveelheid hiervoor is 0,5 kuub. Hoe meer beton u gaat kopen, hoe lager de (beton)prijs kan worden.

Offerte aanvragen

Ontvang snel een scherpe offerte voor kwalitatief hoogwaardig beton!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Komt u liever langs bij onze betoncentrale?

  Voor afhaling geldt een minimale afname van 0,5 kuub. U kunt hiervoor terecht bij onze (beton)centrale in Limburg, in Wachtendonk, of bij onze centrales in Neukirchen-Vluyn, Kaarst en Essen (Duitsland).

  Wat kost beton per m3?

  Onze specialisten vertellen u graag meer over wat beton kost per m3. Omdat de prijzen van beton kunnen fluctueren, kunt u het beste contact met ons opnemen voor de actuele betonprijs. U weet op deze manier direct wat het totale kostenplaatje zal zijn. Klösters kan u een concurrerende prijs bieden omdat we geen transportkosten hebben. We halen de grondstoffen voor beton namelijk direct uit de bron. Voor onderstaande kosten wordt een meerprijs berekend:

  • wanneer er minder dan 7m³ besteld wordt (kleine lading toeslag)
  • bij gebruik van een plastificeerder
  • bij gebruik van ander cement
  • bij lossen met kruiwagens
  • wanneer er warmbeton gemaakt moet worden (onder de 0 graden om 6 uur ‘s morgens)
  • bij een langere lostijd

  Door beton te bestellen bij Klösters weet u zeker dat u naaste een scherpe (beton)prijs per m3 ook hoogwaardige kwaliteit krijgt. Onze uitgebreide laboratoriumcapaciteit maakt het mogelijk met de modernste apparatuur betononderzoek uit te voeren naar onder andere mechanische, plastische en esthetische eigenschappen. Deze laboratoriumresultaten schalen we op naar de praktijk, zodat het beton dat u krijgt niet alleen aan de laatste normen en richtlijnen voldoet, maar ook nog eens de nieuwste technologieën herbergt. Beton kopen in Limburg doet u dus met een gerust hart bij Josef Klösters Kies & Beton.

  Klösters denkt graag met u mee

  Wanneer u beton wilt storten en besluit beton te bestellen bij Klösters, denken we graag met u mee over de mogelijkheden. In deze kennisuitwisseling speelt betontechnologie een grote rol. Onze betontechnologen staan dichtbij de praktijk en hebben veel contact met onderzoekslaboratoria en Technische Universiteiten. In ons leveringsprogramma vindt u daarom naast standaard beton ook een breed scala aan speciale en zelf ontwikkelde producten.Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we u uitstekend helpen en adviseren over bijvoorbeeld de hoeveelheid beton die u het beste kunt bestellen. Bestel in ieder geval niet te weinig, om een duurdere nalevering te voorkomen!