Hét Adres Voor Beton In Limburg

Hoogwaardige kwaliteit beton tegen scherpe prijzen

Beton Limburg / Noord-Brabant

Klösters is één van de grootste producenten van beton in het Ruhrgebiet (Duitsland). Daarnaast richten we ons op de Nederlandse markt. Al onze activiteiten in beton worden vanuit Wachtendonk (bij Venlo, Limburg) aangestuurd.

 

De betoncentrales, waar de productie plaatsvindt van beton, liggen in Limburg verdeeld langs de grensgebieden. Daarmee hebben we een transportbereik van Roermond tot Nijmegen en westelijk tot Eindhoven. U kunt dus zowel voor beton in Weert, Venlo en Venray als voor beton in Helmond, Mill en Boxmeer bij ons terecht.

Levering op locatie of afhalen bij een van onze betoncentrales.

Wanneer u beton nodig hebt voor de fundering van een aanbouw, zwembad of het storten van een vloer komen wij het graag bij u op locatie leveren. Wanneer u voor voldoende plek voor de betonmixer zorgt en een goed bereikbare bouwplaats, leveren wij het beton precies op de plek waar u het graag wilt hebben. Het is ook mogelijk beton bij ons af te halen met een vrachtwagen of met een gewone auto met aanhanger. Zelfs op zaterdagochtend kunt u beton afhalen of laten bezorgen.

 

Na uw bestelling kunt u het beton binnen 4 à 5 dagen op uw locatie verwachten. Voor afhaling geldt een minimale afname van 0,5 kuub, bij levering is de minimale afname 1 kuub. U kunt hiervoor terecht bij onze (beton)centrale in Limburg, in Wachtendonk, of bij onze centrales in Neukirchen-Vluyn, Kaarst en Essen (Duitsland).

Offerte aanvragen

Ontvang snel een scherpe offerte voor kwalitatief hoogwaardig beton!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Komt u liever langs bij onze betoncentrale?

  Voor afhaling geldt een minimale afname van 0,5 kuub. U kunt hiervoor terecht bij onze (beton)centrale in Limburg, in Wachtendonk, of bij onze centrales in Neukirchen-Vluyn, Kaarst en Essen (Duitsland).

  Gecertificeerde materialen

  Wanneer wij bij u beton leveren, doen we dat uit onze eigen droge betoncentrale. Alle grondstoffen die voor ons beton gebruikt worden, zand, grind en cement, zijn KIWA gecertificeerd. We lossen standaard met een sleuf die aan de achterkant van de vrachtwagen hangt. Daarmee kunnen we tot een paar meter achter of naast de vrachtwagen komen. Is dat niet toereikend voor de plek waar u graag het beton wilt storten, dan kan het beton tegen een meerprijs verder vervoerd worden met kruiwagens.

  Direct beton bestellen in de regio Limburg / Noord-Brabant

  Wilt u beton bestellen in Nederweert, Echt, Heinsberg, Horst, Maaseik of Roermond? Of wilt u ergens anders in Limburg of Brabant betonmortel of beton bestellen? Vraag dan direct een offerte aan. Na het aanvragen van een offerte, krijgt u van ons al binnen 1 à 2 dagen een prijsopgave. Hierbij zullen wij ook eventuele bijkomende kosten als het gebruik van plastificeer benoemen. U kunt kiezen uit korrelgroottes van 8, 16 en 32 mm en u kunt aangeven welke sterkteklasse, milieuklasse en consistentieklasse u wenst.

   

  Onze geschiedenis gaat al zo’n 50 jaar terug, toen we het potentieel in de regio zagen en begonnen met het exploiteren van diverse zand- en grindwerken. Deze locatie biedt ons de mogelijkheid een groot gebied te bedienen. Daarnaast doen we veel betononderzoek ter plaatse. We testen bijvoorbeeld de mechanische eigenschappen, nieuwe grondstoffen en mogelijkheden voor het reduceren van de milieubelasting.

   

  Heeft u nog vragen over ons, onze locatie en onze mogelijkheden? Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Klösters is uw specialist voor beton in Limburg en omstreken. Voor zowel particulieren als bedrijven, evenals voor bouwgrondstoffen, standaard beton en zelf ontwikkelde producten bent u bij ons aan het juiste adres.