Over ons

Betonproducent voor de driehoek Roermond, Eindhoven, Nijmegen

Klösters is een van de grootste producenten van stortklaar beton in het Ruhrgebied (Duitsland). Ook leveren wij aan de Nederlandse markt. Zo zijn we betonproducent voor de driehoek Roermond, Eindhoven, Nijmegen. Wij leveren beton volgens de Europese norm NEN-EN 206-1 en in Nederland volgens de NEN 8005. 

Vestigingen Duitsland – Nederland

Ons kantoor is gevestigd bij de betoncentrale in Wachtendonk, net over de grens bij Venlo. Vandaaruit sturen we alle logistieke activiteiten in Duitsland en Nederland aan. Ook hebben we betoncentrales in Neukirchen-Vluyn bij Duisburg en in Kaarst bij Düsseldorf.

Ontwikkeling in betontechnologie

Klösters is opgericht door Josef Klösters. In de jaren ’70 begon hij met de exploitatie van diverse zand- en grindwerken. De eerste betoncentrale stond in Berlijn. Door in te spelen op het potentieel in de regio kon Klösters de dienstverlening snel uitbreiden. Nog altijd blijven we ontwikkelen. Betontechnologie speelt een belangrijke rol binnen onze dienstverlening. We onderzoeken en testen bijvoorbeeld mechanische eigenschappen, nieuwe grondstoffen en mogelijkheden om de milieubelasting te reduceren.