Beton voor bedrijven

Beton nodig voor een nieuwbouwproject, renovatie of restauratie? Bij ons koop je kant-en-klaar beton voor een scherpe prijs per kubieke meter. Wij leveren gecertificeerd beton van de hoogste kwaliteit. Beton dat aan de laatste normen en richtlijnen voldoet en tot stand is gekomen op basis van de nieuwste technologieën.

Duurzaam en gecertificeerd beton

Continu onderzoeken wij onze betonproducten op mechanische, plastische en esthetische eigenschappen. Hierdoor zijn wij in staat om voor iedere toepassing duurzaam beton samen te stellen. Hoofdzakelijk leveren wij transportbeton, vezelbeton en beton voor de wegenbouw.

Levering op locatie

Beton kun je afhalen bij een van onze betoncentrales in Duitsland. Ook leveren we beton op locatie, binnen vier tot vijf werkdagen. Wanneer wij beton leveren, doen we dat standaard met een sleuf die aan de achterkant van de vrachtwagen hangt. Daarmee kunnen we tot een paar meter achter of naast de vrachtwagen komen. Is dat niet toereikend voor de plek waar je het beton wilt storten? Dan vervoeren we het beton tegen meerprijs met kruiwagens.

Concurrerende prijzen

De grondstoffen voor beton halen wij uit onze eigen zand- en grindgroeve. Hierdoor beperken we het transport en kunnen we concurrerende prijzen bieden. De prijzen van beton fluctueren. Voor een actuele prijs, neem je vrijblijvend contact met ons op. Voor enkele kostenposten berekenen we een meerprijs, namelijk voor:

  • een bestelling van minder dan 7 kubieke meter (de kleineladingtoeslag);
  • geplastificeerde verpakkingen;
  • gebruik van ander cement;
  • het lossen met kruiwagens;
  • het produceren van warmbeton (onder de 0 graden om 6.00 uur in de ochtend);
  • een langere lostijd.

Wij leverden alle beton voor de Floriade Venlo

In 2010 en 2011 leverden we beton voor de bouw van Villa Flora. Dit unieke gebouw werd gerealiseerd voor de Floriade in Venlo in 2012. Door BAM Utiliteitsbouw en Pellikaan Bouw. De fundatie van Villa Flora is uitgevoerd door CFE Nederland. Villa Flora is een cradle-to-cradle-concept van hoge kwaliteit, een project waar we trots op zijn.