Beton Zelf Storten En Gieten

Hoogwaardige kwaliteit beton tegen scherpe prijzen

Zelf beton storten

Of het nu om stortklaar beton gaat voor de fundering van een aanbouw of speciaal beton voor zwembaden, bij Josef Klösters Kies & Beton kunt u eenvoudig beton bestellen en het beton aan huis laten bezorgen. Ideaal wanneer u uw beton zelf gaat storten of gieten!

 

Klösters levert zowel beton aan particulieren die bijvoorbeeld bloembakken van beton willen maken als aan bedrijven die een hele vloer van beton storten, én vice versa! Waarvoor u het beton ook gaat toepassen, bij Klösters vindt u altijd een passende oplossing. Met korrelgroottes variërend van 8 tot 32 mm en beton dat varieert van samenstelling vindt u altijd een betonsoort die bij u en uw klus past.

Maatwerk beton aan huis

Bij Klösters kunt u ook terecht voor maatwerk. Naast een uitgebreid pakket standaard beton maakt ook een breed scala aan speciale en zelf ontwikkelde producten deel uit van ons leveringsprogramma. Heeft u speciale wensen voor het beton dat u gaat gieten of storten? Geef ze gerust aan ons door, dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

 

Onze hooggekwalificeerde betontechnologen staan dichtbij de praktijk. Zij doen in het laboratorium van Betonconsult GmbH met de modernste apparatuur betononderzoek naar onder andere nieuwe grondstoffen en productontwikkeling. Hiervoor hebben zij regelmatig contact met onderzoekslaboratoria en Technische Universiteiten. Het onderzoek wordt vaak voortgezet op een van onze vele betoncentrales om de laboratoriumresultaten op te schalen naar de praktijk.

Offerte aanvragen

Ontvang snel een scherpe offerte voor kwalitatief hoogwaardig beton!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Komt u liever langs bij onze betoncentrale?

  Voor afhaling geldt een minimale afname van 0,5 kuub. U kunt hiervoor terecht bij onze (beton)centrale in Limburg, in Wachtendonk, of bij onze centrales in Neukirchen-Vluyn, Kaarst en Essen (Duitsland).

  Beton laten bezorgen

  Klösters is één van de grootste producenten van beton in het Ruhrgebied (Duitsland) en richt zich daarnaast op de Nederlandse markt. De commerciële activiteiten worden aangestuurd vanuit Wachtendonk bij Venlo, onze betoncentrale in Limburg. De betoncentrales, waar de productie van beton plaatsvindt, liggen verdeeld langs de grensgebieden met een transportbereik van Roermond tot Nijmegen en westelijk tot Eindhoven. Wilt u beton gaan storten of gieten, dan kunt u dus vanuit een grote straal rondom Venlo bij ons terecht om uw beton te laten bezorgen. Bestel uw beton vandaag nog!

   

  Vanuit Wachtendonk worden de logistieke activiteiten aangestuurd door een Nederlands en Duits team, zodat wij u in uw eigen taal kunnen helpen. Naast beton richt Klösters zich op de handel en exploitatie van bouwgrondstoffen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze vele mogelijkheden voor beton aan huis, en onze aanverwante producten.

  Advies van onze specialisten

  Gaat u voor het eerst beton zelf storten of gieten? Onze specialisten helpen u graag met praktische tips en zaken waar u zeker aan zou moeten denken. Ons advies begint al tijdens de voorbereiding, als u wellicht twijfelt over de juiste korrelgrootte of samenstelling van het beton. Ook over de vijf basisgegevens die wij van u nodig hebben, zoals de sterkteklasse, milieuklasse en consistentieklasse, kunnen wij u meer vertellen. Zo weet u zeker dat u met de juiste materialen start als u het beton heeft laten bezorgen.

  Ook na de bezorging staan wij nog voor u klaar. Heeft u nog vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.

  Neem direct contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave. We komen dan binnen 1 à 2 werkdagen met een aantrekkelijk voorstel!