Kant-en-klaar beton

Uit onze eigen groeve

Wij leveren kant-en-klaar vloeibaar beton per kuub. Aan bedrijven en particulieren. Zand en grind is afkomstig uit onze eigen groeve. Zo besparen we op transportkosten en houden we de tarieven laag. Voor ieder bouwwerk, groot of klein, hebben wij passend en kwalitatief hoogwaardig beton. Standaard kant-en-klaar beton, maar ook een breed scala aan speciale en zelfontwikkelde betonproducten. Voor uiteenlopende toepassingen.

Gecertificeerd kant-en-klaar beton

Alle grondstoffen die we voor kant-en-klaar beton gebruiken, zoals zand, grind en cement, zijn KIWA-gecertificeerd. Eventueel leveren we zand en grind ook als losse producten als deze voorradig zijn. Het beton dat we produceren in onze eigen droge betoncentrale leveren we volgens de Europese norm NEN-EN 206-1 en de Nederlandse aanvulling hierop, de NEN 8005.

Tarieven kant-en-klaar beton

Dankzij onze slimme inzet van transport besparen we kosten zodat we de tarieven laag kunnen houden. De tarieven van kant-en-klaar beton zijn afhankelijk van meerdere factoren: de samenstelling, toepassing, korrelgrootte, hoeveelheid en eventuele bijzondere leverdagen of levertijden. Voor het leveren van beton berekenen we vrachtkosten. Daarnaast is de prijs van kant-en-klaar beton afhankelijk van de soort beton:

Beton op basis van technologie

Onze hooggekwalificeerde betontechnologen staan dicht bij de praktijk. Zij hebben contact met onderzoekslaboratoria en Technische Universiteiten. In het laboratorium van Betonconsult GmbH doen zij met de modernste apparatuur betononderzoek naar:

  • mechanische eigenschappen;
  • duurzaamheidseigenschappen (van het product beton);
  • plastische eigenschappen;
  • esthetische eigenschappen;
  • nieuwe grondstoffen;
  • productontwikkeling;
  • duurzame productie van beton (reduceren van de milieubelasting).

Het onderzoek wordt vaak voortgezet op een van onze betoncentrales. Zo schalen we de laboratoriumresultaten op naar de praktijk.