Beton voor particulieren

Heb je beton nodig voor bijvoorbeeld de fundering van een aanbouw, schuur, carport of garage? Wil je een oprit of zwembad aanleggen? Een poort vastzetten? Of ga je een vloer storten? Bij ons koop je beton voor iedere toepassing. Kant-en-klaar geleverd.

Snel geleverd

Wij leveren beton binnen vier tot vijf werkdagen, van maandag tot en met zaterdag. Afhalen met een vrachtwagen of auto met aanhanger kan bij onze betoncentrales in Wachtendonk, net over de grens bij Venlo. Of bij een van onze centrales in Duitsland, in Neukirchen-Vluyn en in Kaarst bij Dusseldorf.

Levering op locatie

Beton op locatie laten leveren? Zorg dat er voldoende plek is voor een betonmixer en dat de bouwplaats makkelijk bereikbaar isBeton leveren we standaard met een sleuf die aan de achterkant van de vrachtwagen hangt. Daarmee kunnen we tot een paar meter achter of naast de vrachtwagen komen. Is dat niet toereikend voor de plek waar je het beton wilt storten? Dan vervoeren we het beton tegen meerprijs met kruiwagens.

Let op:  

Voor levering op locatie geldt een minimale afname van 1 kuub.

Voor afhalen geldt een minimale afname van 0,5 kuub.

Beton bestellen

De prijs van het beton is onder andere afhankelijk van het soort beton dat u nodig heeft. Ook de samenstelling en korrelgrootte, de hoeveelheid en de toepassing zijn van invloed op de prijs. Voor eventuele bijzondere leverdagenlevertijden en vrachtkosten berekenen we meerkosten. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Binnen één tot twee dagen ontvang je van ons een prijsopgave.

Welke soort beton moet ik bestellen?

Voor particulieren leveren wij hoofdzakelijk transportbeton en vezelbeton. Je kunt kiezen uit korrelgroottes van 8, 16 en 32 mm. Ook kun je aangeven welke sterkteklasse, milieuklasse en consistentieklasse je wenst. Twijfel je over welk soort beton je het beste kunt gebruiken? Of de hoeveelheid beton die je nodig hebt? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.